Brostugan


Samlingsplats

Vi träffas vid Brostugans café på Kärsön, sväng vänster direkt efter Nockebybron, vänta på en vänlig bilist som släpper över dig. Kör förbi caféets parkering ned till den stora grusplanen vid vattnet. Se till att komma i tid för gruppindelning och säkerhetsgenomgång, vi har varit förskonade från allvarliga olyckor rätt länge nu och vill gärna att det fortsätter så.

Träningstider

Normalt pågår träningarna från Brostugan under april till och med september, med uppehåll i juli. Vi kör introduktion till gruppcykling på måndagar 18.00 och ordinarie träning torsdagar 18.00.

Träningsupplägg

Måndagar kör vi speciella pass för cyklister som vill lära sig att cykla i grupp. Dessa träningspass är lämpliga för alla som vill börja med landsvägscykling och som vill lära sig att cykla i grupp på ett tryggt och säkert sätt. Detta är inte ett pass för vana gruppcyklister. Tempot anpassas efter gruppen, normalt brukar det ligga på mellan 20-25 km/h, fokus är alltså inte fart utan att lära sig säker gruppkörning. 
Vi kör även gruppcykling L/M/S för vana gruppcyklister men i mån av ledare. Om ledarna inte räcker till kör dessa grupper ledarlöst. 

Torsdagar kör vi ordinarie träning och erbjuder i normala fall grupper i L/M/S/X-hastighet (ledartillgången styr antalet grupper). Träningen består av ren distanskörning blandat med fartlek, lagtempo, linjelopp och fri fart-sträckor. Distansen varierar beroende på tidpunkt på säsongen men ligger i normala fall mellan 50-80 km.

Kontakt

Har ni frågor om träningarna från Brostugan tveka inte att kontakta Stefan Andersson på: brostugan@fredrikshof.se

Detaljer

När
  • Måndagsträning, måndag 18:00 - 21:00 BrostuganBrostugan
  • Torsdagsträning, torsdag 18:00 - 21:00 BrostuganBrostugan
Var  Brostugan
Aktivitet startar  lör 30 mar 2024 (v. 13)
Aktivitet slutar  lör 28 sep 2024 (v. 39)
Kostnad
  • 0,00 kr
Status  Stängd
Bokning
  • Stängd