Nacka/Värmdö


Sommarträning från omkring påsk till när det blir kallt och halt på hösten

Söndagar från Gustavsbergs hamn, träningen börjar tidigt på söndagen och brukar hålla på ungefär tre timmar med lite olika övningar, tänk på att komma i tid till samlingen så du är med på genomgången inför samt gruppindelning. Bestå av lugn-, mellan, snabb och i år lite oftare snabb XL grupper. Här är det landsvägscykel utan tempopinnar som gäller för att det skall vara säkert, cykel med rakt styre kan få följa med i lugna gruppen.

Allt arbete består av ideella ledare som alla andra har familjer och andra åtagande så därför kanske detta inte uppfylls varje gång men detta är vår målsättning och ambition. Nya cyklister ser vi gärna att ni börjar i lugna gruppen, framför allt om du är ny så tala om det för ledaren så får du en bra introduktion på vad du bör tänka på för att det ska vara säkert för alla inblandade.

Alla är välkomna på våra träningar och det finns inget krav på medlemskap men det blir mycket roligare med en klubbkänsla som för oss sitter ganska mycket i våra fina klubbkläder.

Väl mött önskar Ledarna Nacka Värmdö

https://www.facebook.com/groups/fredrikshofnackavarmdo/

nacka-varmdo@fredrikshof.se

Detaljer

Var  Nacka/Värmdö – Gustavsbergs Hamn
Aktivitet startar  lör 30 mar 2024 (v. 13)
Aktivitet slutar  lör 28 sep 2024 (v. 39)
Kostnad
  • 0,00 kr
Status  Stängd
Bokning
  • Stängd