Intresseanmälan till Fredrikshofs Vätternlopp 2023

  • 21 aug 2022

Har du också tröttnat på att cykla själv eller har redan upptäckt tjusningen med gruppcykling? Kanske är det ditt första cykellopp eller det 25e! Kanske har du ett tidsmål eller så är 2023 året du bara ska under den där tiden. Vi vill kunna erbjuda något för så många som möjligt och därför har Fredrikshof anmält ett 10-tal olika Mastergrupper till Vätternloppen 2023.  

En nyhet för i år är något vi kallar för Etapplopp. Det innebär en damklunga som kör Tjejvättern + Halvvättern. Vi erbjuder även en mixklunga som kör Vättern100 + Halvvättern. En helhelg i Motala helt enkelt och chans att köra två lopp tillsammans med gänget som svetsats ihop under våren!  

Vi hoppas såklart att just du vill hänga med! Nu är det dags för dig att anmäla ditt intresse och det gör du längst upp på www.fredrikshof.se. Klicka på landsväg och vidare Vätternloppen 2023. Om du får problem med anmälan via mobil så rekommenderar vi dator.

OBS! Vätternloppen kräver mycket av deltagande cyklister och säkerhet är nummer ett för Fredrikshof. Det är därför varje ledare som väljer ut sitt lag efter de kriterier som ställts upp i intresseanmälan och ingen är därför garanterad en plats. Sista intresseanmälningsdag till Fredrikshof CK Mastergrupper är 2022-10-01 och snarast därefter kommer respektive ledare erbjuda platser till SUB-gruppen samt få en kod för att kunna anmäla sig på Vätternrundans hemsida. Sista anmälningsdag via "Mina sidor" med kod från Mastergruppsledare 2022-10-19.  

Vi ser fram emot att få cykla med dig!