SUB 8


Vi eftersöker nu dig som aspirerar på en snabb tid runt sjön i en härlig gemensam satsning. Fredrikshof cykelklubb bjuder in dig till årets Vätternrundan med målet att rulla in på mindre än 8 timmar. Vi är på jakt efter snabba och stabila cyklister som vill bidra i ett team.

 

Ledare

Tobias Olli

37 år och bor i Bergshamra. Alltid haft nära till lagsport och kompletterat med cykling när jag var yngre. Numer tvärtom där cykel är huvudaktiviteten. Cyklar helst landsväg i bra väder. Kör även MTB både på smala stigar men även fartfyllda pass i blandad terräng. Gillar lagtempo i tröskelfart och när det flyter på riktigt stabilt med bra förningar i grupp. Cyklat 8 VR.

Jakob Wernqvist

48 år och bor i Solna.

Har kört 5 VR varav 2 som ledare. Är även ledare vid Brostugan. Tycker om att träna i grupp mot ett gemensamt mål. Gillar det sociala med cyklingen och delar gärna cykelglädje med andra.

 

Målet är att stå på startlinjen med en tajt grupp med runt 30 starka cyklister under 8h.

 

Träningarna utgår från såväl norra som södra sidan av stan beroende på pass och fokus. Helgerna kommer vi lägga träning på att få till gruppkörning så att vi blir så effektiva som möjligt. Det kommer således att tränas distans gemensamt men där lägga in sektioner där vi håller målfart och där över med fokus på teknik.

 

Vi kommunicerar genom FB grupp och förväntar oss hög närvaro på gruppens pass. Vi kommer lägga till ytterligare pass under veckorna för att få till fart- och tröskelpass. Vi kör gärna gemensamt något pass under vintern på digital plattform för att ha lärt känna varandra redan innan vägarna är sopade.

 

Vi förväntar oss att du sköter träningen på egen hand fram till vårkanten, därefter kör vi pass i grupp för att få distans men primärt teknik. Fart och styrka i benen förväntas kompletteras utöver dessa pass i gruppen eller på egen hand. Du får gärna bidra med glädje och pepp till gruppen.

Detaljer

Var  Annan anläggning
Aktivitet startar  sön 15 okt 2023 (v. 41)
Aktivitet slutar  sön 1 sep 2024 (v. 35)
Kostnad
  • 0,00 kr
Status  Stängd
Bokning
  • Stängd