SUB 9 Stockholm


Målsättning:

Vårt mål är att gruppen skall komma in på under 9 timmar. För detta krävs ett rullsnitt på strax över 36 km/h för att få tid över till några kortare stopp.

Målet är att hålla en jämn ansträngningsnivå där vi sänker farten uppför och vid mer tekniska passager så på mer lättcyklade sträckor kommer vi hålla runt 40 km/h.

För att så många som möjligt i gruppen ska klara av detta behöver vi träna tillsammans för att bli en samkörd grupp.

 

Träning:
Under vintern kommer det ligga ett stort egenansvar på deltagare. Alla förväntas sköta sin vinterträning för att kunna starta våren med rätt förutsättningar.  

Många av oss kommer antagligen hänga en hel del på Zwift, och där kommer det säkert samordnas en del och köra gemensamma events/pass. Vi kommer ha en FB- och en Strava-grupp där man kan tipsa om aktiviteter / få inspiration. Eventuellt anordnar vi också några gemensamma träningspass på Echelon.

Så fort vädret tillåter uteträning med racer så kommer vi köra igång. Träningsdagar kommer primärt att vara:

Tisdagar: Fart- och teknikpass. Samlingsplats för veckoträning kommer primärt att vara Brostugan.

Lördagar: Distanspass. Samlingsplats kommer att varieras runt Stockholm. Till en början kommer fokus ligga på att vi ska bli samkörda, sedan kommer farten och distansen att öka under våren.

 

Förväntningar på dig som deltagare:

Detta är något vi ska göra tillsammans som en grupp och deltagare förväntas därför prioritera och avsätta tid för gemensamma träningar under våren.

Ledare:

 

 

Alexander Solórzano Osterman:

Har kört 10 VR, snabbast 7.45 på gamla banan, ledare 2ggr varav den senaste 2022 med Michael Sundman. Målet är att få ihop ett lag där alla tillsammans kan prestera lite mer än de själva förväntar sig.

 

 

Michael Sundman:

Har blott kört 2 VR tidigare, varav ett som ledaer tillsammans med Alexander. Under vintern kommet det bli en hel del zwiftande där vi säkert kommer "ses, men jag ser redan med förväntan fram emot våren när vi på riktigt får börja cykla ihop oss till en väl fungerande grupp.

 

Som deltagare förväntas du också:

Vara medlem i Fredrikshof CK

Bära klubbkläder ytterst, minimikrav tröja.

Följa gruppspecifika mål och förutsättningar.

Logga in och anmäla ditt deltagande på Vätternrundans hemsida enligt instruktioner från dina ledare

Göra ett funktionärsuppdrag för klubben under 2023.

Detaljer

Var  Annan anläggning
Aktivitet startar  sön 1 okt 2023 (v. 39)
Aktivitet slutar  sön 1 sep 2024 (v. 35)
Kostnad
  • 0,00 kr
Status  Stängd
Bokning
  • Stängd