Nya krafter

  • 27 maj 2022

Foto: Anders CarlssonHjälp klubben att hålla farten – kom med i någon av i våra kommittéer!

Hej alla Fredrikshofvare!
Precis som gruppcykling är roligast när man delar jobbet i täten, börjar det nu bli dags att söka fler krafter för att hålla bra fart i klubbarbetet. Vi söker dig som kan tänka dig att delta i klubbens ideella arbete i någon av våra kommittéer. Det handlar inte om några stora åtaganden, för som vanligt hjälps vi åt och du får god hjälp av erfarna klubbkamrater som redan jobbar i kommittéerna.

Bland annat söker vi personer till följande kommittéer:
Ungdom landsväg – Nytändning i år av denna verksamhet för barn och ungdomar mellan 10 och 17 år som är nyfikna på och intresserade av att cykla landsväg.
Utbildning – Ordnar bland annat de uppskattade utbildningsdagarna för våra gruppcyklingsledare.   
Funktionär ­– En av våra viktigaste kommittéer som samordnar resurserna för våra egna lopp och andra arrangemang. En stor del av funktionärerna hämtas från Vättern-grupperna, även om så klart även andra medlemmar får ställa upp när det behövs.
Roslagsloppen – Arrangerar traditionella Roslagsvåren i maj och – när resurserna räcker till – även Roslagshösten i september. 
Webb ­– Håller igång och utvecklar vår information, i huvudsak på den nyligen uppgraderade sajten fredrikshof.se och på Facebook. Och vår ganska lätthanterliga plattform kräver ingen teknisk specialistkompetens.

Du hittar mer information om våra kommittéer här.
Hör av dig till styrelse@fredrikshof.se vid intresse!
Tack!

(Foto ovan: Anders Carlsson)