Låna utrustning

Fredrikshof har för 2014 införskaffat lånecyklar för att öka ungdomars möjlighet att få prova på landsvägscykling. Utlåningen kommer även att fortsätta under 2017.

Inför 2014 har klubben köpt in 5 st lånecyklar som ska användas för att öka ungdomars möjlighet och intresse för att börja cykla och tävla på landsväg.

Cyklarna kommer att vara utrustade med ungdomsklinga (för lättare utväxling) och finnas i varierande storlek, för personer mellan 145cm – 170cm i längd. 

Regler för att låna cykel

Utlåningen är gratis förutsatt att du är medlem i klubben och kör för Fredrikshof ungdom. Tanken med lånecyklarna är att man gör ett korttidslån på ca 2-3 veckor för att få möjligheten att prova på att cykla på en landsvägscykel innan man bestämmer sig för att köpa sig en egen cykel. Lånetiden kan vara längre men styrs av om det finns en väntelista på cykeln.

För att låna cykel hör man av sig till ungdom@fredrikshof.se och anmäler sitt intresse. Efter bekräftan av att cykel finns tillgänglig kan man hämta lånecykeln hos Dinvelo. Klubben tar inte ut någon avgift för låneperioden däremot tar du som lånar cykeln fullt ansvar för eventuella skador under låneperioden, Ex du råkar vurpa med cykeln och delar behöver bytas ut för att återställa cykeln till brukbart skick. Med cykeln medföljer en reservslang och däcksverktyg. Eventuella punkteringar ersätter man trasig slang med en ny.

Utlåningsavtal

Här är vårt utlåningsavtal.


Övrig utrustning

Tag kontakt med ungdom@fredrikshof.se vi kan ha övrig utrustning att låna ut.

Publicerad: 2017-05-03

Annonser
Windfree AccessRehab Umara 2017 Avonova Active Trimtex Cykelcity
Fredrikshof IF Cykelklubb är Sveriges största cykelklubb.
Klubben har träningar på landsväg, MTB och även CX.
Träningar utgår från bl.a. Brostugan/Mälaröarna, Farsta, Lidingö, Nacka, Slagsta, Stäket, Täby och Värmdö. Vi arrangerar Roslagshösten och Roslagsvåren.

Vår ambition är att hålla med ett utbud av träning som passar alla åldrar, typer och platser i Stockholm.

Postadress: Fredrikshofs IF Cykelklubb, Box 8075 163 08, SPÅNGA