Instruktioner, bokning

Bokning till funktionärsuppdrag, övergripande om bokning och klassificering av "slutfört" uppdrag.

Så här hittar du ditt uppdrag och bokar

Välkommen att boka ditt funktionärsuppdrag. Det finns uppdrag under större delen av det varma halvåret. Gå in under Kalendern och hitta det uppdrag och datum som passar dig bäst. 

Klicka på datumet för ditt valda uppdrag och fyll där sedan i följande:

  • Namn
  • Personnummer
  • E-postadress
  • Telefonnummer
  • Fyll i vem du är t.ex. Tävlar för Hofvet (med licens), VR-cyklist, Medlem eller Extern/ej medlem.

Är du medlem eller har användarkonto på hemsidan? Kontrollera att din profil är uppdaterad, i så fall fylls ovanstående information i automatiskt. Det finns också fler informationsrutor som vi inte kräver, men som är bra om du fyller i. Bekräfta sedan genom att klicka på OK. Efter din bokning kommer du att få en kvittens via e-post. För ombokning eller om du uteblir, se länk nedan.

BOKNING ÖVERGRIPANDE
För de som startar i Fredrikshofs Mastergrupper på VR gäller följande: Funktionärsuppdrag är obligatorisk och skall vara inbokat innan Vätternrundan går av stapeln i juni. Funktionärsuppdraget genomförs i mastergruppsform eller individuellt före eller efter loppet dock senast under KM i sep/okt. Man klickar in sig via Kalendern och gör där sin registrering. Behovet av antal funktionär står på sidan samt hur många platser som är bokade.

Efter bokningen kommer den som har bokat att få en kvittens på sin bokning via e-post. Efter utfört cykellopp returnerar loppansvarig listorna till Funktionärskommittén för godkännande. När detta är avstämt mot VR-listorna kommer funktionären som genomfört sitt uppdrag bli avprickade från listorna.

För ombokning eller om man uteblir gäller särskilda regler för Funktionärsuppdrag. Se avbokningsregler, uppdrag.

GODKÄNT FUNKTIONÄRSUPPDRAG
För den som startar i Fredrikshofs mastergrupper eller Tävlingscyklister gäller följande: Respektive tävlingsansvarig kommer få ut en lista med alla som bokat funktionärsuppdrag. De returnerar denna lista till Funktionärskommittén efter genomfört lopp därefter godkänns funktionärsuppdraget. För övriga gäller samma sak för att erhålla en stämpel.

Publicerad: 2016-03-10

Annonser
Windfree AccessRehab Umara 2017 Avonova Active Trimtex Cykelcity
Fredrikshof IF Cykelklubb är Sveriges största cykelklubb.
Klubben har träningar på landsväg, MTB och även CX.
Träningar utgår från bl.a. Brostugan/Mälaröarna, Farsta, Lidingö, Nacka, Slagsta, Stäket, Täby och Värmdö. Vi arrangerar Roslagshösten och Roslagsvåren.

Vår ambition är att hålla med ett utbud av träning som passar alla åldrar, typer och platser i Stockholm.

Postadress: Fredrikshofs IF Cykelklubb, Box 8075 163 08, SPÅNGA