Avbokningsregler, uppdrag

Det finns några regler vid avbokning eller uteblivande av anmält uppdrag som du behöver vara medveten om. Råder det minsta fundering, kontakta ansvarig för uppdraget.

AVBOKNINGSRUTINER
Vid sjukdom eller annat förhinder kontakta omgående loppansvariga, så de hinner kalla in en ersättare. Du kommer att kunna boka annat datum för ditt uppdrag.

FUNKTIONÄRSSKYLDIGHET FÖR MASTERGRUPPSCYKLISTER VR
För den som startar i Fredrikshofs mastergrupper VR gäller att man genomför ett obligatoriskt funktionärsuppdrag under året, bokat innan VR genomförs. Uteblir du från ditt uppdrag utan att meddela detta eller att du inte bokar om, så kommer du att få betala in en avgift på 600:- till klubben. Vi hoppas att detta inte skall behövas och hoppas att du ställer upp på annat uppdrag. För övriga som uteblir kommer funkisuppdraget inte godkännas och stämpel uteblir.

FUNKTIONÄRSSKYLDIGHET FÖR TÄVLINGSCYKLISTER
På samma sätt som för VR åkare i Fredrikshofs mastergrupper gäller att Fredrikshofs tävlingscyklister har skyldighet att fullgöra funktionärsuppdrag. För tävlingscyklister gäller att klubben betalar startavgifter för dem som fullgör två funktionärsuppdrag. Om man underlåter att fullgöra två uppdrag blir man istället skyldig att själv betala startavgifterna.

 

Publicerad: 2016-03-10

Annonser
Windfree AccessRehab Umara 2017 Avonova Active Trimtex Cykelcity
Fredrikshof IF Cykelklubb är Sveriges största cykelklubb.
Klubben har träningar på landsväg, MTB och även CX.
Träningar utgår från bl.a. Brostugan/Mälaröarna, Farsta, Lidingö, Nacka, Slagsta, Stäket, Täby och Värmdö. Vi arrangerar Roslagshösten och Roslagsvåren.

Vår ambition är att hålla med ett utbud av träning som passar alla åldrar, typer och platser i Stockholm.

Postadress: Fredrikshofs IF Cykelklubb, Box 8075 163 08, SPÅNGA