Medlemsförmåner

Fredrikshof erbjuder som klubb en stor bredd av aktiviteter för att du skall kunna förbättra dig som cyklist och få många nya cykelkompisar. Allt från introduktionsträningar för nyfrälsta cyklister till tävlingscykling. Via våra forum och grupper på facebook får du tillgång till erfarenhet och kunskap från över 2000 andra cyklister i klubben.
Det kostar 400 kr att bli enskild medlem och 600 kr att bli familjemedlem (2 vuxna + valfritt antal barn). Ungdomar under 18 år betalar 100 kr i medlemsavgift.

Du kan även köpa Fredrikshofs klubbkläder som medlem och alla medlemmar får rabatter hos Stockholms bästa och mest professionella cykelhandlare och några andra företag.

För licensierade tävlingscyklister betalar klubben startavgiften för SCF-godkända tävlingar.

Du kan läsa mer om våra medlemsrabatter för 2016 genom att som medlem logga in och titta på sidan medlemsförmåner för 2017

Kom ihåg att ta med dig medlemskortet om du vill utnyttja rabatten i butikerna.

Publicerad: 2017-05-14