Klubbstugan

Hitta till klubbstugan
Klubbstugan ligger i Täby på Näsby Allé 68.

Vägbeskrivning med bil:
Från Stockholm: Ta E18 mot Norrtälje. Sväng av vid Roslags-Näsby Trafikplats (avfart 182). Ta vänster på Centralvägen. Efter 200 meter höger och sedan 100 meter till höger Näsby Allé. Efter en vänsterböj ta höger och Klubbstugan ligger på höger sida. Nr 68 står på husväggen.

Från Norrtälje: Ta E18 mot Stockholm. Sväng av vid Roslags-Näsby Trafikplats (avfart 182). Ta höger på Centralvägen på bron över E18. Första höger Herculesvägen och sedan 100 meter till höger Näsby Allé. Efter en vänsterböj ta höger och Klubbstugan ligger på höger sida. Nr 68 står på husväggen.

Om du åker kommunalt
Ta Roslagsbanan, som inte tillåter cyklar, till Roslags-Näsby.