Vätternrundan 2017

Nu börjar vi ladda för Vätternrundan 2017

Imorgon den 27 juni öppnas möjligheten upp för att förboka platser till Vätternrundan 2017. Vi, inom Fredrikshofs VR-grupp, kommer preliminärt förbokat cirka 500 platser.  I slutet på augusti kommer vi, enligt Vätternrundan, att få besked från dem om vi fått önskat antal platser och vilka starttider som gäller för oss. Efter den bekräftelsen kommer det att gå ut en intresseförfrågan i september till alla i klubben via vår hemsida.

Vi söker nu mastergruppsledare för VR-2017 och vi behöver fortsatt flera ledare för att kunna ha det önskade antal mastergrupper som vi kommer söka startplatser för. Utan ledare blir det inget VR 2017, vi ber därför alla som vill leda en grupp att snarast kontakta oss och skicka med info om tidigare prestationer. Du bör vara snäppet bättre en grupp dvs klarat en bättre tid tidigare än den grupp du ska leda. I år saknade vi en 8.30 grupp vilket många efterfrågade därför vill vi gärna ha in ledare som kan leda en 8.30 grupp VR17.

All kontakt med VR-gruppen sker på mail vr@fredrikshof.se

VR-gruppen

Publicerad: 2017-01-16

Annonser
Windfree AccessRehab Umara 2017 Avonova Active Trimtex Cykelcity
Fredrikshof IF Cykelklubb är Sveriges största cykelklubb.
Klubben har träningar på landsväg, MTB och även CX.
Träningar utgår från bl.a. Brostugan/Mälaröarna, Farsta, Lidingö, Nacka, Slagsta, Stäket, Täby och Värmdö. Vi arrangerar Roslagshösten och Roslagsvåren.

Vår ambition är att hålla med ett utbud av träning som passar alla åldrar, typer och platser i Stockholm.

Postadress: Fredrikshofs IF Cykelklubb, Box 8075 163 08, SPÅNGA