Nyheter i klädbutiken

Årets andra beställningsomgång öppnade nyligen hos Trimtex. I samband med detta har vi försökt göra det enklare att hitta i butiken och lanserat ytterligare produkter. Uppdatering: Giro finns ej längre att prova på CykelCity!

Uppdatering: Det har nu visat sig att Giro inte längre finns på plats hos CykelCity utan har på Trimtex begäran skickats tillbaka till lagret! Ber så hemskt mycket om ursäkt för detta missförstånd. Tyvärr innebär detta att provkläder för Giro antagligen inte finns tillgängliga innan dessa levererats i vår egen design, förhoppningsvis mot slutet av månaden.

Fokus inför denna period har varit att göra butiken mer användarvänlig. Plaggen kan nu filtreras efter mer logiska kategorier och kläder för ledare är inte längre separata produkter utan ett alternativt färgval under respektive plagg. För ledarmärkta kläder heter färgen Fredrikshof Ledare, allt annat Fredrikshof standard.

Var noga med att kontrollera vald storlek och färg i varukorgen innan du går vidare till betalning! Det finns ingen bytesrätt på klubbkläder och Trimtex godtar inte felbeställningar som reklamation.

En nyhet i sortimentet är att Trimtex nya serie Giro är redo för tillverkning. Giro finns som separat tröja och shorts eller kombinerade i en landsvägsdräkt. Elite Race finns kvar så länge Trimtex inte fasar ut den ur sitt sortiment, minst året ut. På CykelCity finns för tillfället Elite Race, Pro och Aero att prova.

När klädansvarig själv provade Giro var mitt främsta intryck att tyget är avsevärt mindre elastiskt än Trimtex andra serier. Även om storleken i sig inte avviker dramatiskt från Elite Race upplevs den ändå som betydligt tajtare eftersom plagget knappt anpassar sig efter kroppen.

Nuvarande beställningsfönster stänger söndag 12 mars med förväntad leverans från vecka 16.

Om du har frågor eller synpunkter, hör gärna av dig till klädansvarig Magnus Helin: klader@fredrikshof.se

Publicerad: 2017-03-02

Annonser
Windfree AccessRehab Umara 2017 Avonova Active Trimtex Cykelcity
Fredrikshof IF Cykelklubb är Sveriges största cykelklubb.
Klubben har träningar på landsväg, MTB och även CX.
Träningar utgår från bl.a. Brostugan/Mälaröarna, Farsta, Lidingö, Nacka, Slagsta, Stäket, Täby och Värmdö. Vi arrangerar Roslagshösten och Roslagsvåren.

Vår ambition är att hålla med ett utbud av träning som passar alla åldrar, typer och platser i Stockholm.

Postadress: Fredrikshofs IF Cykelklubb, Box 8075 163 08, SPÅNGA