Mastergrupper för Halvvättern 2017

Hjärtligt välkommen att cykla Halvvättern med någon av våra SUB-grupper söndagen den 11 juni 2017. Halvvättern är ett mycket trevligt motionslopp med start och mål i Motala. Det är en vacker bana som går söderöver längs vätternkusten, vidare österut längs östgötaslätten och sedan norr mot målet i Motala.

Klubben har förbokade startplatser och bestämd starttid hos Halvvättern. Det innebär att vi redan nu kan erbjuda 3 ledarledda mastergrupper om 20 personer/grupp. Vi kommer genomföra loppet med det vi kallar fartgrupper; mellan, snabb och extra – snabb.

Grupper och Ledare;

Det kommer finnas minst två ledare i varje grupp, varav en som huvudledare, som tar in anmälan och administrerar gruppen. Huvudledaren kallar och bjuder in er till gemensamma samlingar och träningsrundor.

SUB 5 Magnus Nilsson och Mattias Nyman; magnil@swipnet.se

SUB 4.5 Roger Chudi och Magnus Helin; roger.chudi@outlook.com

SUB 4 Jan Timmerman, Petter Johansson och Fredrik Lindqvist mail to; jan_tim@hotmail.com

 

Anmälan:

Anmälningsförfarandet är uppdelat i följande steg:

1. Intresseanmälan till respektive grupp med mail. Efter att du anmält dig till önskad grupp får du svar att du är medlem i gruppen.

2. Som medlem får du inloggningsuppgifter av ledaren i din grupp som du använder på ”mina sidor” på vatternrundan.se där du anmäler dig och betalar för Halvvättern 2017.

Vi vill att du loggar in och betalar så snart som möjligt, dock senast 28 februari 2017!

Mastergrupperna är öppna för betalande medlemmar 2017 och vi har krav på att du bär klubbkläder (tröja, väst eller jacka) synligt på överkroppen när du cyklar med våra grupper.

Det kommer bli en trevlig och minnesvärd cykelhelg!

Välkomna

Fredrikshof HVR-kommitté

Publicerad: 2017-01-16

Annonser
Windfree AccessRehab Umara 2017 Avonova Active Trimtex Cykelcity
Fredrikshof IF Cykelklubb är Sveriges största cykelklubb.
Klubben har träningar på landsväg, MTB och även CX.
Träningar utgår från bl.a. Brostugan/Mälaröarna, Farsta, Lidingö, Nacka, Slagsta, Stäket, Täby och Värmdö. Vi arrangerar Roslagshösten och Roslagsvåren.

Vår ambition är att hålla med ett utbud av träning som passar alla åldrar, typer och platser i Stockholm.

Postadress: Fredrikshofs IF Cykelklubb, Box 8075 163 08, SPÅNGA